I get it, singing is the most vulnerable and rewarding activity you can do.
And I support and guide you through every step of the adventure.

 

Loop je al langer met de gedachte om zangles te nemen, maar nooit de stap gezet ?

Twijfel niet langer en stuur vrijblijvend een mailtje naar info@veradebree.nl voor het maken van een kennismakingsles / proefles !

Vera is een ervaren en toegewijde zangcoach voor beginners en professionals. Van korte coaching van een aantal lessen tot een intensieve muzikale vorming voor een langere periode. Tijdens haar zanglessen komen verschillende stijlen aan bod zoals pop, soul, rock, jazz, blues, kleinkunst en musical. Persoonlijke begeleiding staat voorop. Met haar bachelor ( Jazz Vocals, Conservatorium van Amsterdam) en master (Singer/Performer, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten), haar werkervaring als zangeres (zie BIOGRAFIE) en 18 jaar ervaring als zangcoach, blijft het toch bij elke leerling weer de uitdaging zijn of haar unieke stem vrij en gezond te laten ontwikkelen.
Naast de zanglessen in haar eigen praktijk verzorgt Vera ook zang- en teambuilding workshops op locatie, waaronder voor het team van stichting Méér Muziek in de Klas.

 

As a vocal coach I will give you the right information at the right time, so it can free the natural process of learning and creating.

 

Sinds 2004 geef ik zangles in Amsterdam. In het tweede jaar van mijn Conservatorium studie, begon ik met het geven van privé- en groepszanglessen op de muziekschool van Amsterdam Centrum/Oost. Later coachte ik ook leerlingen van het Junior Jazz College. In 2009 ging een lang gekoesterde droom in vervulling en startte ik m’n eigen zangpraktijk aan huis. Hier geef ik privé- en duoles, organiseer ik workshops en vindt er elk jaar een leerlingenconcert plaats. Daarnaast is er de mogelijkheid om eigen liedjes of covers op te nemen in mijn homestudio. Nieuwe leerlingen kunnen het hele jaar door instromen.
Dus hopelijk tot gauw !

We kunnen werken aan:

  • zangtechniek & lichaamshouding
    (EVTS & CVT tijdens mijn studies aan bod gekomen, later nog meer in verdiept.)
  • stembevrijding: meer klank durven maken
  • het leren benutten van je totale bereik & volume
  • muzikale ontwikkeling, muziektheorie & muziekstijlen
  • liedinterpretatie & performance
  • auditietraining
  • songwriting + evt. een studio opname

 

People take singing lessons when they’re ready for a transition.

 

CONTACT ME

© VERA DE BREE .  2023 .  ALL RIGHTS RESERVED
info@veradebree.nl
Photography . Sharon de Jong