Vocal Coaching

Loop je al langer met de gedachte om zangles te nemen, maar nooit de stap gezet ?
Twijfel niet langer en stuur vrijblijvend een mailtje naar info@veradebree.nl voor het maken van een kennismakingsles / proefles !

Vera is een ervaren en toegewijde zangcoach voor beginners en professionals. Van korte coaching van een aantal lessen tot een intensieve muzikale vorming voor een langere periode. Tijdens haar zanglessen komen verschillende stijlen aan bod zoals pop, soul, rock, jazz, blues, kleinkunst en musical. Persoonlijke begeleiding staat voorop. Met haar Conservatorium studies, haar werkervaring als zangeres (zie BIOGRAFIE) en 15 jaar zangcoach ervaring, blijft het toch bij elke leerling weer de uitdaging zijn of haar unieke stem vrij en gezond te laten ontwikkelen.

Naast de zanglessen in haar eigen praktijk verzorgt Vera ook zang- en teambuilding workshops op locatie, waaronder voor het team van
stichting Méér Muziek in de Klas.

Sinds 2004 geeft Vera zangles. In het tweede jaar van haar Conservatorium studie in Amsterdam richting Jazz, begon Vera met het geven van privé- en groepszanglessen op de muziekschool van Amsterdam Centrum/Oost. Later coachte ze ook leerlingen van het Junior Jazz College. Een vooropleiding voor jong getalenteerde, van het Conservatorium van Amsterdam. In 2009 ging een lang gekoesterde droom in vervulling, ze startte haar eigen zangpraktijk aan huis, in Amsterdam Zuid. Hier geeft ze privé- en duoles, organiseert ze workshops en vindt er elk jaar een leerlingenconcert plaats. Daarnaast is er de mogelijkheid om eigen liedjes of covers op te nemen in Vera’s homestudio. Nieuwe leerlingen kunnen het hele jaar door instromen. Dus hopelijk tot gauw ! 

Leerlingenconcert 2019

previous arrow
1kl
2kl
3kl
next arrow
Shadow