workshop

Teambuilding & Zang workshop voor bedrijven en organisaties Follow your Voice

Bent u op zoek naar een zang en teambuilding workshop voor uw bedrijf of organisatie? Dan bent u hier bij het goede adres!
Door middel van aanstekelijke zang workouts en oefeningen, haal ik het beste bij iedereen naar boven! Voor het optimaliseren van een nog betere energie en dynamiek binnen de groep collega’s.
Zo heb ik workshops verzorgd op het Conservatorium Haarlem en de Pabo opleiding van Hogeschool Inholland. Daarnaast coach ik al een aantal jaar het team van Méér Muziek in de Klas. Samen zingen verbindt en traint je creatieve denken voor het nog effectiever functioneren in je dagelijkse werk. Maar zingen is vooral ook gewoon heel leuk om te doen! Je leert je collega’s op een andere manier kennen. En dat kan de communicatie alleen maar verbeteren. Na deze workshop is de sfeer binnen je team nog beter!

Inhoudelijk heeft deze workshop op maat veel verwantschap met mijn stembevrijding workshop (Free as a bird). Maar tijdens deze workshop ligt de focus nog meer op het verbinden van de groep. Door middel van stem- en ademhalingsoefeningen en het instuderen van een laagdrempelig lied. Unisono of meerstemmig.
In overleg kan de workshop helemaal aangepast worden op de vragen en behoeftes van het moment. 

Een paar leuke feitjes over zingen op een rij. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat:
• Bij zingen komt endorfine vrij. De feel-good chemische stof in de hersenen die je een gelukkig gevoel geeft. Dus zingen werkt als een natuurlijke antidepressivum.
• Zingen verlaagt het stressniveau en verbetert de mentale staat van zijn. Een verbeterde bloedcirculatie en een zuurstofrijke bloedstroom zorgen ervoor dat meer zuurstof de hersenen bereikt.
• Zingen verstrekt je immuunsysteem
• Zingen helpt je met connecten met andere zangers
• Het helpt je ook om je slaapkwaliteit te verbeteren. Zingen kan de keel- en gehemeltespieren helpen versterken, wat helpt bij het stoppen van snurken en slaapapneu.
• Zingen helpt je bij het ontwikkelen van je communicatievaardigheden.
• Zingen is een geweldige work-out! Je longen worden getraind als je de juiste zangtechnieken en vocale projecties toepast. Het helpt je ook met het trainen van een sterker middenrif en een gestimuleerde algehele bloedsomloop. 

Lees meer

Duur: 2 uur (bespreekbaar)
Kosten: wordt bepaald na overleg inhoud workshop
Deelnemers: 8 tot 20 personen
Locatie: bij uw bedrijf of organisatie. Of ik regel een ruime studio in Amsterdam centrum, Amsterdam zuid, Amsterdam centrum/oost
Niveau: voor alle niveaus 

CONTACT ME