workshop

Songwriting workshop POETRY INTO SONG 

De titel spreekt voor zich. Songwriting is regelmatig een onderdeel binnen mijn privé zanglessen, bij de meer gevorderde studenten. In een workshop van 1,5 uur coach ik bij het schrijven van eigen songs. Daarnaast kun je jouw nieuwe materiaal laten horen aan de groep van 3 tot 5 leerlingen. De feedback en het voordragen (inclusief ritme en intonatie) geeft vaak veel inspiratie en inzichten. Zeker als je bijvoorbeeld ‘vastzit’ in je schrijfproces, kan dit een fijne workshop zijn om dit te doorbreken. Maar ook voor inspiratie om te onderzoeken hoe je überhaupt begint met schrijven. Mijn onderzoek voor mijn masterstudie was hierop toegespitst. Dus deze verdieping tijdens mijn studie geef ik nu door via deze workshop. Daarnaast had ik tijdens deze master ook zelf schrijflessen in een groep. Deze lessen inspireerde mij ook tot het vormgeven van deze workshop. Door liedteksten en poëzie te bespreken en specifieke schrijfopdrachten te krijgen, verbeter je spelenderwijs je schrijfvaardigheden.

 

Duur: 1,5 uur.
Kosten: € 40,- p.p.
Deelnemers: 3 a 5 personen
Locatie: mijn zangstudio in Amsterdam centrum/oost
Niveau: wordt per groep bekeken en bij elkaar gezocht door docent

 

TIP:
Wellicht interessant om te weten dat ik ook privé pianoles,  solfège en muziektheorie geef. Voor het schrijven van eigen liedjes kunnen deze lessen ook een mooie verdieping zijn. Met pianoles focus ik me naast de basis muziektheorie vooral op het leren spelen van akkoorden. Zodat je leert jezelf te begeleiden op piano als je bijvoorbeeld je eigen song wilt performen.
De muziektheorie helpt daarnaast bij het uitwerken van je melodie en akkoordenschema. 

CONTACT ME