zangworkshop

Interpretatie en presentatie STAGE & STORY

Tijdens deze workshop van 2 uur werken we aan je solo performance. Voor een groep van 4 tot 6 mede zangstudenten breng je een lied naar keuze. In de privé zanglessen begeleid ik op piano. Maar dit keer werk ik met een andere pianist of een instrumentale track.

Zo heb ik m’n handen vrij om specifiek te werken aan je presentatie en beweging. Hoe gebruik je de ruimte?
Hoe breng je iets over? Hoe breng je de poëzie binnen een lied tot leven? Hoe neem je jouw publiek mee in je verhaal?

Zo krijgt iedere student om en om meteen feedback van mij, maar ook van de mede studenten. Hoe kom je daadwerkelijk over? Een mooie manier om meer bewustwording te krijgen van hoe je connectie maakt met alles om je heen. Met daarnaast de ruimte om de tweede keer meteen te proberen de feedback toe te passen

Deze workshop Stage & Story kan ook heel waardevol zijn als je bijvoorbeeld voor je werk presentaties moet geven. De uitspraak en dictie van de tekst, maar ook je houding wordt onder de loep genomen.

Tijdens mijn masterstudie op de toneelschool van Amsterdam vond ik dit een van de meest inspirerende lessen. Naast een analyse en spiegel van je eigen voordracht, leerde ik ook veel van het observeren van hoe de docent met medestudenten werkt. Daarom wil ik deze lessen nu ook graag aan mijn studenten geven.

 

Duur: 2 uur
Kosten: € 48,- p.p.
Deelnemers: 4 tot 6 personen
Locatie bespreekbaar: Amsterdam centrum, Amsterdam zuid, Amsterdam centrum/oost
Niveau: wordt per groep bekeken en bij elkaar gezocht door docent 

Stage and story

CONTACT ME